"Bring it ON!"

Mjesto: Hrvstaka
Organizator: Mreža mladih Hrvatske i Mladinski svet Slovenije

Sažetak:
Mreža mladih Hrvatske i Mladinski svet Slovenije organiziraju međunarodni trening Bring it ON! u sklopu parterskog projekta Youth Policy Backpack.

Trening je namijenjen mladima iz lokalnih organizacija mladih i za mlade, vijeća ili savjeta mladih, studentskih organizacija ili učeničkih vijeća iz Hrvatske i Slovenije. Trening će se fokusirati na osnaživanje mladih sudionika/ca za aktivno sudjelovanje na lokalnoj razini. 20 sudionika/ca imat će priliku istraživati teme poput zagovaranja, uloge donositelja odluka u društvu ili lokalne politike za mlade. Trening će također dati prostora za uspostavu suradnje među organizacijama mladih te za učenje o specifičnostima sektora mladih u obje zemlje.

Trening se održava od 2. do 6. ožujka u Hrvatskoj, a jezik treninga će biti engleski. Organizatori pokrivaju sve troškove prijevoza i smještaja za sudionike/ce.

Više informacija o treningu te prijavni obrazac možete naći u prilogu. Prijave traju do 15. veljače, a za sve dodatne informacije pišite na anamarija@mmh.hr.

Više informacija potražite na: www.mmh.hr.