Iva Sambolek

Priča o meni 🙂

Možda mislite da moja priča, ona profesionalna, počinje završetkom Edukacijsko – rehabilitacijskog fakulteta, ali varate se. J Mogu reći da je ta priča počela još dok su me odrasli pitali što želim postati kada odrastem, a ja sam im spremno odgovarala da želim biti učiteljica i biti dobra prema djeci. Kada sam odrasla, moj put se sasvim malo promijenio te sam odabrala socijalnu pedagogiju, koja je ne samo moje zanimanje, nego i moj poziv. Volim pomagati drugima, raditi s djecom i mladima, koji priznaju ili pak ne priznaju da im treba tuđa pomoć – jer, budimo realni, nitko ne može sam kročiti kroz život. Kroz studij sam otkrivala mnoge druge stvari koje me zanimaju, a uz sve to sam i puno volontirala s ciljem doprinosa zajednici i naravno pomaganju mladima. Sada uživam radeći u Udruzi i nastavljam svoj profesionalni razvoj u okviru socijalnog uključivanja mladih iz alternativne skrbi. Veselim se mladima s kojima ću raditi i nadam se da ću uspjeti biti svjetlo koje će ih voditi na njihovom putu.

Uz sve to, strastvena sam čitateljica, volim puno putovati i fotografirati te se nadam da ću jednog dana posjetiti sve kontinente 😀