IZRADILI SMO MOBILNU APLIKACIJU ZA MLADE IZ ALTERNATIVNE SKRBI!

Posljednjih nekoliko mjeseci na programu Centar za mlade iz alternativne skrbi je bilo poprilično radno, a posebice zbog izrade prve mobilne aplikacije za mlade iz alternativne skrbi. Naši mladi vode i uređuju web stranicu Skok u život (www.skokuzivot.hr) uz tek našu malu tehničku i konzultativnu podršku. Trenutno iza stranice stoji prekrasnih 10ero mladih koji su kreirali kategorije, pišu sadržaj, zovu druge na promišljanje i žele nešto drugačije.

Već neko vrijeme postoji želja kako bi voljeli da sadržaj koji kreiraju za web bude i u obliku mobilne aplikacije kako bi ju mogli skinuti na mobitel i služiti se njome u offline načinu rada.

I eto je! Napokon je ugledala svjetlo dana! Aplikacija (dostupna trenutno samo za android uređaje) je prije svega namijenjena mladima iz skrbi gdje mogu pročitati savjete drugih mladih koji su prošli slično iskustvo. Možete ju pronaći na: http://www.skokuzivot.hr/mobilna-aplikacija/

Provedba ovih aktivnosti na projektu Centar za mlade iz alternativne skrbi – posttretman sufinancirana je sredstvima Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.