Category Archives: Edukativna zbivanja drugih organizatora

Psihijatrijska bolnica za djecu i mladež i Srednja škola – Centar za odgoj i obrazovanje organiziraju STRUČNI SKUP „Mladi s psihičkim i intelektualnim teškoćama izvan odgojno-obrazovnog sustava: zašto i kako dalje ?“ Kada? 04.11.2015. od 11.00 do 16.30 sati Gdje? Srednja škola … Continue reading

Posted in Edukativna zbivanja drugih organizatora | Comments Off on STRUČNI SKUP „Mladi s psihičkim i intelektualnim teškoćama izvan odgojno-obrazovnog sustava: zašto i kako dalje ?“

Naziv: Clinical Expressive Arts Therapy Croatia 2014-2016 Datum: Prosinac 2014 godine Mjesto: Zagreb Organizator: DUGAN – za poticanje osobnih, obiteljskih i organizacijskih potencijala Predavač: dr. Avi Goren Barr iz Tel Aviva Sažetak: Edukacija je namijenjena svim stručnjacima iz područja bihevioralnih … Continue reading

Posted in Edukativna zbivanja drugih organizatora, Vijesti | Comments Off on Upis u drugu generaciju intenzivnog edukacijskog programa “Clinical Expressive Arts Therapy Croatia 2014-2016”

Jezične barijere u integraciji izbjeglica

Naziv: Okrugli stol ‘Jezične barijere u integraciji izbjeglica’ Datum: 9.12.2014. Vrijeme: 9.30 do 11.30 sati Mjesto: Knjižnica Bogdana Ogrizovića, Zagreb Organizator: Centar za mirovne studije i partnerske organizacije Više informacija potražite: http://www.cms.hr/najave-dogadaja/jezicne-barijere-u-integraciji-izbjeglica