Category Archives: Edukativna zbivanja udruge Igra

Udruga Igra poziva Vas na edukaciju Osnažujuća škola!

Radite u redovnoj srednjoj ili osnovnoj školi? U svojoj školi/razredu imate djecu/mlade iz alternativne skrbi? Zanima Vas kako u školi razviti osnažujuće okruženje za mlade iz alternativne skrbi? Udruga Igra poziva Vas na edukaciju Osnažujuća škola. Više o edukaciji možete pronaći u privitku, … Continue reading

Posted in Edukativna zbivanja udruge Igra | Comments Off on Udruga Igra poziva Vas na edukaciju Osnažujuća škola!

Više o edukaciji možete pronaći u privitku, a ukoliko smatrate da bi mogla biti korisna Vašim prijateljima, suradnicima ili poznanicima, molimo da im proslijedite informaciju. Hvala Vam! Ovim Vas putem podsjećamo da su još uvijek otvorene prijave za edukaciju “Osnažujuća škola”, … Continue reading

Posted in Edukativna zbivanja udruge Igra | Comments Off on Pridružite nam se na čajanci u Igravillu! ~Edukacija – Snaga kreativnih tehnika~

EDUKACIJSKI PROGRAM UDRUGE IGRA OD SIJEČNJA DO LIPNJA 2016. godine

Udruga Igra već duži niz godina radi osnaživanja stručnjaka za edukativni, socio-pedagoški i savjetodavni rad sa djecom, mladima i odraslima. Ove godine proširili smo listu edukacija koje nudimo i nadamo se da ćete prepoznati i njihovu vrijednost. Ono što edukacije … Continue reading