SAVJETIMA AMERIČKIH STUDENATA DO USPJEŠNOG UPISA NA STUDIJ U SAD-u

Organizator: Institut za razvoj obrazovanja

Sažetak:
Institut za razvoj obrazovanja (IRO) poziva sve zainteresirane na savjetovanja o mogućnostima studiranja u SAD-u koja će održati bivše studentice američkih sveučilišta. Kroz obrazovna predavanja i radionice, Michele Doyle (University of Wisconsin-Madison) i Jessica Kuntz (Georgetown University) podijelit će svoja iskustva studiranja u SAD-u te strategije za izbor i prijavu na najbolja američka sveučilišta s hrvatskim srednjoškolcima i studentima.

IRO je jedini ovlašteni EducationUSA centar u Hrvatskoj koji djeluje uz potporu State Departmenta, te već više od 10 godina hrvatskim studentima pruža besplatne, potpune i nepristrane informacije o mogućnostima studiranja u SAD-u.

Obrazovna savjetovanja u malim grupama održavaju se u prostorijama Instituta za razvoj obrazovanja, Preradovićeva 33, 10 000 Zagreb, prema sljedećem rasporedu:

•    Četvrtak, 07.04.2011. od 18:30-19:30 sati
Radionica: Izbor sveučilišta za studij u SAD-u (Michele Doyle, alumna Sveučilišta u Wisconsinu-Madison)
•    Četvrtak, 14.04.2011. od 18:30-19:30 sati
Savjetovanje: Vodič kroz upis na studij u inozemstvu (Sandra Dobrić, obrazovna savjetnica u Institutu za razvoj obrazovanja)
•    Utorak, 19.04.2011. od 18:30-19:30 sati
Radionica: Pisanje motivacijskog pisma za prijavu na američka sveučilišta (Jessica Kuntz, alumna Sveučilišta Georgetown)
 Radionice i predavanja se održavaju na engleskom jeziku, osim savjetovanja “Vodič kroz upis na studij u inozemstvu” koji se održava na hrvatskom jeziku.

Ulaz na sva događanja je slobodan uz obaveznu prethodnu predbilježbu na iro@iro.hr najkasnije do 17 sati na dan prije održavanja pojedinog događanja.

Nakon predbilježbe na navedenu e-mail adresu, primit ćete povratni e-mail kojim ćemo potvrditi Vašu uspješnu predbilježbu na savjetovanje.

Više informacija potražite: www.iro.hr