SPUH događanja u srpnju 2012.

Savez psihoterapijskih udruga Hrvatske je organizacija usmjerena
prema razvoju i promicanju psihoterapije sukladno europskim standardima.
Cilj mu je osiguranje uvjeta za uspostavu zvanja psihoterapeuta i ujednačavanje psihoterapijske prakse.
The Body in Supervision – Carmen Joanne Ablack – radionicaObavještavamo Vas da će se krajem rujna u Zagrebu održati trodnevna radionica za sve psihoterapeute, supervizore te edukante u psihoterapiji i superviziji koju će voditi Carmen Joanne Ablack iz Engleske.
Edukacija za psihodramskog psihoterapeutaProgram edukacije odobren je od strane FEPTO organizacije (Federation of European Psychodrama Training Organisations) i od strane EAP-a (European Association for Psychotherapy). Nakon završetka edukacije stječe se zvanje psihoterapeuta.
Edukacija iz kibernetike i sistemske terapijeObavještavamo vas da će na jesen krenuti upis nove generacije zainteresiranih polaznika Škole kibernetike i sistemske terapije. Škola je članica Europske asocijacije obiteljskih sistemskih psihoterapijskih pravaca (EFTA)
Clinical Expressive Arts TherapyPozivamo Vas da se uključite u dvogodišnji intenzivni edukacijski program iz Clinical Expressive Arts Therapy koji počinje u listopadu 2012. u Zagrebu. Program će voditi i provoditi dr. Avi Goren Barr iz Tel Aviva, Izrael u suradnji s Dugan d.o.o. za poticanje osobnih, obiteljskih i organizacijskih potencijala.