TEČAJEVI ZA BUDUĆE MAME I TATE

Organizator: Centar za edukaciju i savjetovanje „Sunce”

Sažetak:
Novi ciklus besplatnih radionica pod nazivom TEČAJ ZA BUDUĆE MAME I TATE započinje 09.06.2010. u prostorijama Centra za edukaciju i savjetovanje „Sunce“. Tečaj je namijenjen isključivo parovima.
Voditeljice: Ksenija Benaković, Inga Seme-Stojnović,Tijana Vidović i ginekologinja Tajana Klepac Pulanić
Prijave slati do ponedjeljka 07.06.2010.

Za buduće roditelje koji nisu u mogućnosti organizirati se za sudjelovanje u ciklusu radionica pružamo priliku da se 12.06.2010. u prostorijama Centra za edukaciju i savjetovanje „Sunce“ uključe u jednodnevni seminar pod nazivom TEČAJ ZA BUDUĆE RODITELJE. Seminar nije besplatan. Namijenjen je i parovima i pojedincima koji očekuju prinovu.
Voditeljica: Ana Milčić Horvat, majka,psihologinja i gestalt psihoterapeutkinja
Prijave slati do četvrtka 10.06.2010.

Cilj naših tečaja je omogućiti našim polaznicima priliku da se što uspješnije suoče sa ponekad teškim, a često prekrasnim izazovima koje nam donosi roditeljstvo. Kroz oba tečaja budući roditelji će na praktičan i zanimljiv način prvenstveno učiti kako samima sebi pomoći da budu zadovoljni i sretni roditelji, jer vjerujemo da onaj roditelj koji zna kvalitetno brinuti o sebi i svojim potrebama može i svojem djetetu pomoći da odraste u zdravu,samopoštovanu i zadovoljnu osobu.

POLAZNICI OBA TEČAJA DOBIVAJU NA POKLON VRIJEDAN PRIRUČNIK „NAŠA POTICAJNA OBITELJ-Vodič za novopostale roditelje“.

Način prijave:
Prijavnice za ciklus radionice ili seminar ispuniti na www.ti-si-sunce.hr i poslati na info@ti-si-sunce.hr

Više informacija potražite na:
www.ti-si-sunce.hr