Udruga Igra Vas poziva da podržite inicijativu Hrvatskog saveza za rijetke bolesti!

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 90

Hrvatski savez za rijetke bolesti, već tradicionalno, krajem veljače obilježava međunarodni Dan rijetkih bolesti. Tim povodom, u 2015. godini pokrenuta je kampanja „Zagrli za rijetke bolesti“, u sklopu koje su prikupljali fotografije zagrljaja te ih objavili na svojoj web i Facebook stranici. Akcija je imala veliki odaziv među građanima, javnim osobama te je privukla veliku pozornost medija.

Na temelju uspjeha navedene kampanje, a kako bi dodatno podigli svijest javnosti o potrebama ljudi koji boluju od rijetkih bolesti, Hrvatski savez za rijetke bolesti odlučio je akciju proširiti, te se ove godine prijavio za rušenje Guinnessovog rekorda u broju prikupljenih fotografija zagrljaja objavljenih u on-line albumu (trenutni rekord 108 121 fotografija prikupljenih u 7 dana). Radi se o međunarodnoj kampanji u koju se do sada uključilo 10 zemalja i nekoliko gradova u Hrvatskoj, pa tako i Zagreb, a koja će trajati od 21. do 27. veljače 2016. tijekom tog tjedna bit će organizirani timovi koji će prikupljati fotografije, te će na završnom događanju u Zagrebu, u subotu 27. veljače 2016. biti objavljeno koji tim i koji grad su prikupili najviše fotografija zagrljaja.

Ovim putem pozivamo Vas da i Vi podržite ovu akciju – zagrlite nekoga do koga Vam je stalo, slikajte se i pošaljite sliku na www.hugforrare.com u tjednu od 21. do 27. veljače 2016. :-)

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.