Vedrana Topić

Uvijek sam bila vrlo, vrlo odlučna: od ideje da volim psihologiju i neću ama baš ništa drugo raditi u životu, završila sam na studiju talijanskog jezika i književnosti i muzeologije 🙂 I dok se nakon faksa odvijalo isprobavanje radnih mjesta u struci u potrazi za nekim ispunjujućim i poticajnim, ukazala se prilika za rad za jednog stranog donatora. Tako sam upoznala civilni sektor u Hrvatskoj s kojim sam ionako cijelog života bila u doticaju preko majke, unaprijedila svoje organizacijske vještine na mjestu koordinatora za Hrvatsku i shvatila da ljubav za talijanski jezik, književnost i kulturu neće nestati ako se odlučim pratiti srce i potrebu da budem društveno korisna. Bijeg u neprofitni sektor doveo me u Igru. Tu rastem kao čovjek i kao zaposlenik od 2012. godine. Prvo sam vodila financije, zatim uz to i administraciju i volontere, a onda sam počela njuškati malo šire, po projektima, idejama, građanskim akcijama, potrebama lokalne zajednice. I tako od 2017. godine radim kao koordinatorica volontera i voditeljica našeg prvog europskog projekta – svaka je prilika dobra za pohvaliti nas. 😉 Rad u ugodnom ambijentu i odličnom timu motivira me i veseli, a nakon radnog dana odgajam dvije dvonožne zvjerčice, smišljam bjegove u prirodu, maštam i planiram nova putovanja, uživam u sportskim aktivnostima i koncertima, pokušavam izdvajati vrijeme za drage ljude, čitanje ili nešto drugo što puni srce i dušu.