Želite li biti dijelom stručnog i dinamičnog tima udruge Igra?

igra taxedo web
Zapošljavamo kolegicu/kolegu pripravnicu/ka na radno mjesto asistentice/a za administraciju gdje će imati priliku naučiti voditi cjelokupno administrativno i financijsko poslovanje udruge te steći uvid u pripremu, vođenje i provedbu projektnih poslova.

Zapošljavanje će se provesti korištenjem mjere „Rad i staž i prijevoz“ – stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Radi se o zapošljavanju na određeno vrijeme – do 12 mjeseci, s punim radnim vremenom.

Za vrijeme trajanja svog stručnog osposobljavanja, imat ćete podršku mentorice i cijelog tima Udruge u svom osobnom i profesionalnom razvoju za vrijeme trajanja zaposlenja. Za više informacija o ciljevima mjere, visini plaće i ostalim uvjetima obavezno pročitajte ovdje: http://www.hzz.hr/default.aspx?id=11760

Naši uvjeti su samo:

– razina obrazovanja: SSS/VSŠ ekonomskog ili upravnog smjera

– IT pismenost, aktivno poznavanje i korištenje MS Office paketa

– C1 razina poznavanja engleskog jezika u razumijevanju, govoru i pismu – motiviranost i spremnost na učenje i usavršavanje uz visoko razvijene komunikacijske sposobnosti, pismenost, organiziranost, samostalnost i odgovornost, sklonost timskom radu; vještine planiranja, organizacije i definiranja prioriteta.

Iskustvo u obavljanju administrativnih poslova nije važno, steći ćete ga radeći s nama. :-)

Prijave za natječaj primamo do 19. veljače 2016. godine, isključivo putem maila: administracija@udrugaigra.hr. Obavezni dio prijave podrazumijeva vaš životopis i motivacijsko pismo za radno mjesto na koje se prijavljujete.

Veselimo se zajedničkom radu! :-)

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.