TKO PROVODI SAVJETOVANJE?

Usluge savjetovanja pružaju naše stručne suradnice Maša Milas Patrk i Iva Zaimović.

Maša Milas Patrk, magistra psihologije i edukantica integrativne psihoterapije za djecu i adolescente.

Ljubav prema radu s ljudima me odvela na studij psihologije, tijekom kojeg sam otkrila afinitete prema kliničkoj psihologiji, savjetovanju te radu s djecom i mladima. Tijekom tri godine rada u Centru za socijalnu skrb Zadar kao psiholog na Odjelu za djecu, mlade i obitelj stekla sam iskustvo u savjetovanju i dijagnostici roditelja odraslih, adolescenata i djece. Volontirala sam u Studentskom savjetovalištu Sveučilišta u Zadru i Domu za odgoj Zadar.

Redovito se stručno usavršavam, primarno na području savjetodavnog rada i rada s djecom. Trenutno završavam treću godinu četverogodišnje edukacije iz dječje i adolescentne integrativne psihoterapije. Zaposlena sam kao stručna suradnica u udruzi “Igra”, gdje provodim savjetovanja djece, mladih i roditelja, grupne radionice te edukacije za stručnjake.

Iva Zaimović, magistra socijalne pedagogije i edukantica treće godine Realitetne terapije.

Volim učiti, čitati, raditi na sebi i kreirati pa sam se tako prepoznala u provođenju različitih kreativnih tehnika u svom radu, a najviše uživam u upotrebi asocijativnih karata i priča.

Radila sam kao odgajateljica u dječjem domu, što mi je pružilo neizmjerno mnogo iskustva u odgoju djece s traumama i problemima u ponašanju, kao i onima u riziku za razvoj problema. Stekla sam dublji uvid u problematiku odgajanja, funkcioniranje samog sustava, važnost suradnje s kolegama, ali ponajviše razumijevanje sebe i djece.

Sad radim u udruzi “Igra” na programu Centar za mlade iz alternativne skrbi te osim rada s mladima provodim i grupe podrške volonterima, edukacijske grupe stručnjacima te savjetovanje mladima, roditeljima i parovima.

Promjena i otkazivanje termina

Ako želite promijeniti dogovoreni termin ili ga otkazati, potrebno je kontaktirati terapeuta najkasnije 24 sata ranije.