Nagrada za mlade “Uključi se”

Organizator: Mreža mladih Hrvatske

Sažetak:
Mreža mladih Hrvatske pokrenula je natječaj za Nagradu za mlade Uključi se.
To je godišnja je nagrada za mladu osobu ili skupinu mladih od 15 do 30 godina starosti koja se dodjeljuje za osobiti doprinos ostvarivanju pozitivnih društvenih promjena u lokalnim zajednicama ili na nacionalnoj razini u širokom polju tema (uključivanje mladih, humanitarni rad, izgradnja mira, razvoj demokracije, zaštita okoliša, mobilnost, lokalni razvoj, integracija, zdravlje, obrazovanje, mediji, slobodno vrijeme, međugeneracijska solidarnost, informiranje, kultura, jednake mogućnosti, nezaposlenost…).

Nagradom se želi potaknuti aktivno sudjelovanje mladih u društvenim procesima na lokalnoj i nacionalnoj razini te odati priznanje iznimnom doprinosu mladih u izgradnji društva.

Nagradu su u Međunarodnoj godini mladih (2010./2011.) pokrenuli u suradnji s Ministarstvom obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti. Natječaj je otvoren do 18. srpnja. O pobjedniku ili pobjednici Natječaja odlučit će javnost i stručno povjerenstvo, a na svečanoj dodjeli dobit će statuu, plaketu i novčanu nagradu u vrijednosti 5.000 kn.

Više informacija potražite: http://ukljucise.net/