Edukacija Primjena kreativnih tehnika u radu s djecom i mladima

CIJENA:

150€/1130,18kn

Edukacija je namijenjena svima vama koji u svom psiho-socijalno-pedagoškom/ savjetodavnom radu radite s djecom i mladima školske dobi. Iskustvenog je karaktera stoga se od sudionika očekuje aktivno sudjelovanje i otvorenost za učenje i eksperimentiranje s kreativnim tehnikama.

Edukaciju čine teorijski okvir i puno iskustvenih vježbi što vam omogućuje da temu osjetite, a ne samo da o njoj razmišljate te tako steknete dublji uvid u tematiku. Proći ćete kroz konkretne vježbe koje ćete moći primjenjivati u svom grupnom i/ili individualnom radu što znači da ćete tijekom edukacije crtati, šarati, oblikovati i izrađivati predmete od različitih materijala, igrati i kretati se, ali i glumiti.

Tijekom edukacije ćete na vlastitom iskustvu moći:
– osjetiti snagu kreativnih tehnika
– razumjeti načela njihove primjene kroz praktične vježbe
– razvijati vještinu aktivnog slušanja.

Pozivamo vas da se prijavite i sami provjerite koliko vas primjena kreativnih tehnika može potaknuti na stjecanje osobnih uvida, a ova edukacija vam pomoći da dobijete neke nove ideje i „alate“ u svom radu s djecom i mladima.

PRIJAVA:
putem Google obrasca na linku https://docs.google.com/…/1FAIpQLSd1OUZmB5CHqy…/viewform

Prijave su otvorene najkasnije do 26.4.2023. Broj prijava je ograničen, a na radionici može sudjelovati maksimalno 10 osoba.

Što nakon što ispunite prijavnicu?
Nakon zaprimanja svih prijava, a najkasnije 7 dana prije održavanja edukacije, poslat ćemo na vašu e-mail adresu informaciju o mogućnosti sudjelovanja i predračun.
Molimo da plaćanje kotizacije izvršite najkasnije 5 radnih dana prije održavanja radionice na žiro račun udruge Igra:IBAN HR6823600001500156332 (Zagrebačka banka d.d.). U opis plaćanja upišite svoje ime i prezime.

Za sve polaznike bit će osigurana povoljnija cijena naših SEDO asocijativnih karata – 17 €/128,09 kn (redovna cijena 20 €/150,69 kn).

Po završetku edukacije, dobit ćete potvrdu o sudjelovanju, a e-mailom ćete zaprimiti okvir teorijskog sadržaja (uručak). Ako trebate dodatne informacije, kontaktirajte nas mailom na edukacije@udrugaigra.hr.

Veselimo se zajedničkom druženju i učenju! 🙂

**Ukoliko se grupa ne popuni, edukacija se neće održati.